HO RECORDEU???

Durant el curs 2009/2010, des de la coordinació de la millora de la convivència i la cohesió social, es van fer una sèrie de trobades amb alguns professors i representants de classe. Un dels temes que sortiren i més preocupava era la convivència al centre i els problemes de respecte al material, a l’edifici, als companys de classe, als professors i al PAS. 
Alguns alumnes de 4rt d’Eso de l’any passat es van oferir a conscienciar la resta de companys sobre certes actituds que a vegades perjudiquen i molt un bon ambient a l’Institut.
Per tot això es va creure oportú realitzar una enquesta (LINK) en la que es va demanar que expresséssiu amb tota sinceritat una sèrie de qüestions en relació a la convivència i ambient al centre.

Durant aquest curs 2010-2011 amb la col·laboració dels alumnes del projecte UMA hem fet el buidatge d’aquestes gairebé 400 enquestes. 

Desprès d'analitzar els resultats, de xerrades amb professors, delegats i PAS...hem pensat fer-vos una proposta que apareixerà en aquest bloc.